0:00

O șoferiță imprudentă a fost rănită și a ajuns la spital după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat pe cupolă. Evenimentul rutier a avut loc pe 5 aprilie în Târgu-Neamț. “Din primele cercetări a reieșit că în timp ce o femeie de 53 de ani, din Târgu-Neamț conducea un autoturism pe strada Vadului, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile“, anunță Poliția Neamț.

Autoturism răsturnat pe cupolă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPână la sosirea salvatorilor atât șoferița, cât și o pasageră, de 42 de ani, au ieșit din mașina avariată. Ambele au primit îngrijiri medicale de la membrii echipajelor SAJ și SMURD, apoi șoferița a fost preluată de ambulanță fiind  transportată la CPU Târgu Neamț. Se pare că totul a fost provocat de neadaptarea vitezei la condițiile de trafic. Cercetările continuă într-un dosar penal cu acuze de vătămare corporală din culpă. (G.S.; FOTO: Poliția Neamț)

Articolul precedent„Armonii pascale” cu Filarmonica „Mihail Jora” din Bacău la CJ Neamţ
Articolul următorNOU! Cursurile se suspendă în toate școlile din județ! Elevii din 11 școli din Neamț stau acasă mâine, din cauza iernii
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.