Arme deţinute ilegal, descoperite de poliţişti, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii Inspectoratului Județean (IPJ) Vaslui au descoperit, sâmbătă, 11 iunie, trei arme neletale deținute contrar prevederilor legale, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Vaslui.

Oamenii de ordine au derulat două percheziții domiciliare în satul Bădeana (comuna Tutova), pentru combaterea infracțiunilor la regimul armelor și munițiilor.

„De la locuințele a doi bărbați, în vârstă de 31 de ani, respectiv de 35 de ani, polițiștii au ridicat trei arme neletale supuse autorizării, două pistoale și o pușcă cu aer comprimat și 1.005 diaboluri din plumb, bunuri deținute contrar prevederilor legale. De asemenea, au fost găsite și mai multe tipuri de plante și substanțe susceptibile a avea efect halucinogen, în acest caz cercetările fiind preluate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui”, se precizează în comunicatul citat.

Armele și diabolurile au fost confiscate de polițiști.

Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru săvârșirea infracțiunii de “nerespectare a regimului armelor și al munițiilor”. (ZCH NEWS)

Articolul precedentFemeie încarcerată, pentru că a condus beată
Articolul următorÎncepe BACALAUREATUL! Luni, proba la limba română!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.