Arme de vânătoare și muniții confiscate la Tarcău, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 46 de ani, din Tarcău, a rămas fără armele de vânătoare pe care le deținea în mod legal în urma unei percheziții ce a avut loc într-un dosar penal cu acuze de braconaj cinegetic. Totul s-a întâmplat pe 13 septembrie când polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul criminaliștilor din cadrul Poliției orașului Bicaz și al luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale Neamț au descins la locuința suspectului.

Cu această ocazie au fost ridicate mai multe mijloace de probă ce vizează posibila activitate infracțională, pachete de carne, coarne de cervidă, despre care exista suspiciune că provin din comiterea infracțiunilor la domeniul cinegetic, un dispozitiv optic de ochire și două stații de emisie-recepție”, conform unui comunicat al Poliției Neamț.

Anchetatorii au luat și cele două arme de vânătoare precum și muniția aferentă, deținute în mod legal de bărbat. Cercetările urmmează să stabilească cu exactitate împrejurărilor comiterii faptelor.

(G.S.)

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentFoc la Săvinești de la o centrală termică defectă
Articolul următorNici o firmă sancționată în august pentru muncă nedeclarată
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.