0:00

Foc la Săvinești de la o centrală termică defectă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMilitarii din cadrul ISU Neamț au intervenit pe 13 septembrie pentru stingerea unui incendiu la un operator economic din localitatea Săvinești. Apelul pentru ajutor a venit prin numărul unic de urgență 112 înregistrat în dispecerat în jurul orei 23:35, salvatorii fiind solicitați la un operator economic ce activează în domeniul prelucrării lemnului.

Au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Punctul de lucru Roznov și Detașamentul de pompieri Piatra Neamț, iar la fața locului s-a constatat că incendiul era la un buncăr de rumeguș. Până la final au ars aproximativ 500 kg rumeguș ce ar fi trebuit folosit la alimentarea centralei termice. S-au degradat piese din componența sistemului de alimentare cu rumegus a centralei.

Cauza probabilă de producere a incendiului o constituie defectarea instalației pe timpul exploatării. Nu au fost victime”, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de urgență Neamț.

(G.S.)

Articolul precedentPuține cazuri cu Covid în Neamț, față de situația națională
Articolul următorArme de vânătoare și muniții confiscate la Tarcău
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.