Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Piatra-Neamț, acuzat de tâlhărirea, hărțuirea și amenințarea fostei sale soții a fost arestat, duminică, 20 mai, cu o zi înainte de onomastica sa.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului Mihăilă Constantin, aflat în stare de reţinere în Arestul IPJ Neamţ, cercetat în dosarul penal cu nr. 2004/P/2018 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie, prevăzută şi pedepsită de art. 233 Cod penal, ameninţare, prevăzută şi pedepsită de art. 206 alin. 1 Cod penal şi hărţuire, prevăzută şi pedepsită de art. 208 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal – pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 20.05.2018 şi până la data 18.06.2018, inclusiv”, a decis instanța.

Arestat pentru tâlhărirea și hărțuirea fostei neveste, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn ziua de 19 mai, fosta soție a lui Constantin Mihăilă a sesizat Poliția Piatra-Neamț despre faptul că bărbatul i-a smuls un telefon mobil din mână, în timp ce ea se afla într-o stație de autobuz din cartierul Văleni.

„S-a stabilit că, în aceeaşi zi, bărbatul a urmărit fosta soție pe perioada cât aceasta s-a aflat la locul de muncă, unde a aşteptat-o și a ameninţat-o cu moartea. Bărbatul a fost depistat și reținut de polițiști, care au constatat că acesta deținea în autoturismul personal, mai multe obiecte tăietoare, respectiv cuţit, toporişcă, precum şi un box, un baston telescopic şi un spray iritant lacrimogen, care au fost reținute în vederea continuării cercetărilor”, a precizat agentul șef adjunct Robert Costân, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț. (C.M.)

Articolul precedentDin 21 mai, stațiile ITP pot rămâne automat fără autorizație
Articolul următorTârgu-Neamţ: Containere incendiate din neglijenţă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.