0:00

Arest la domiciliu pentru distrugere și încălcarea ordinului de protecție, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 33 de ani, din localitatea Vânători-Neamț a fost plasat în arest la domiciliu după ce și-a incendiat locuința în urma unor probleme în amor. Pe 28 aprilie chiar el a sunat la numărul unic de urgență 112 și a anunțat ce a făcut.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în cursul zilei de 28 aprilie a.c., pe fondul unor neînțelegeri legate de relația concubinei sale cu un alt bărbat, ar fi spart geamul ușii de acces în locuință, după care ar fi pătruns în interior, unde folosindu-se de o brichetă ar fi incendiat patul ce se afla în dormitorul locuinței”, conform IPJ Neamț.

De menționat este faptul că bărbatul și concubina lui locuiesc în aceeași curte, dar în imobile separate. Împotriva lui magistrații din cadrul Judecătoriei Târgu Neamț emiseseră un ordin de protecție prin care nu avea voie să se apropie la o distanță mai mică de 5 metri de casa femeii. Cu toate acestea, el a încălcat obligațiile impuse, fiind reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă  măsura arestului la domiciliu. În cazul în care bărbatul ignoră dispozițiile instanței, poate fi arestat preventiv.

(G.S.)

Articolul precedentNeamț. Autoturism de lux confiscat de polițiști
Articolul următorMara Calista, deputat PNL: „Mamele minore sunt un fenomen real în România”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.