0:00

O minoră de 17 ani, din Roman, a plecat de acasă în prima zi a lunii august, iar de atunci nu a mai dat nici un semn de viață. La aproape o săptămână distanță, mama fetei a sesizat autoritățile și a cerut ajutor pentru găsirea copilei.

„La data de 6 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 43 de ani, din Roman cu privire la faptul că, fiica sa MIRON LAVINIA-ELENA, în vârstă de 17 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, din data de 1 august a.c., și nu a mai revenit până în prezent”, anunță Poliția Neamț.

Apel pentru găsirea unei adolescente de 17 ani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAdolescenta are o înălțime de aproximativ 1,50 metri, circa 60 de kilograme, păr șaten, lung, și are o cicatrice la umărul stâng. La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o rochie roz cu mov, purta încălțăminte portocalie și avea un rucsac verde.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta dar fără rezultat, astfel că se solicită ajutorul populației pentru găsirea tinerei. Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea ei este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție. (G.S.; FOTO: Poliția Neamț)

Articolul precedentFOTO&VIDEO Pagube numeroase după furtuna de ieri, din Neamț
Articolul următorACTUALIZARE Accident la Crăcăoani: 6 persoane au ajuns la spital
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.