Apel disperat al primarului de Tazlău după ce un bărbat de 52 a murit acasă de Covid, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMoartea unui bărbat de 52 de ani, din Tazlău, a fost un semnal de alarmă pentru primarul Ion Nechita, care s-a adresat astăzi, 25 martie, localnicilor printr-un mesaj pe pagina de Facebook a instituţiei: “Stimați cetățeni,

din păcate situația privind acest nenorocit virus este tare gravă, chiar și la noi în Tazlău, ieri înregistrându-se un deces la domiciliu. Astfel, vă rugăm, pentru sănătatea dumneavoastră și a celorlalți concetățeni, să purtați mască și să respectați toate celelalte măsuri impuse de autoritățile naționale și locale și recomandările medicilor, iar dacă aveți simptome de Covid 19 vă sfătuim să contactați un medic sau să sunați la DSP sau 112 și în cazul în care sunteți confirmat/ă pozitiv și refuzați spitalizarea, să vă asigurați că puteți fi monitorizat/ă de personal medical specializat, respectiv dacă vă simțiți din ce în ce mai rău să sunați imediat la 112. Desigur, recomandarea noastră este ca atunci când, din păcate, o persoană este confirmată cu infecția cu Covid19 să se spitalizeze. Multă sănătate tuturor!”.

Primarul ne-a declarat că bărbatul respectiv era voinic, nu suferea de nicio boală şi arăta de parcă ar fi avut cel mult 45 de ani. Lucra la o firmă din Piatra-Neamţ şi luni a tuşit foarte mult la serviciu. Şeful lui s-a îngrijorat şi l-a trimis să facă un test, care a confirmat că este infectat cu noul coronavirus. Bărbatul nu a vrut să se interneze şi a sperat că se va simţi mai bine în câteva zile. Din păcate, starea lui s-a agravat extrem de rapid şi ieri, 24 martie, a murit.

Articolul precedentUn bătăuş, un hoţ şi un şofer iresponsabil – „cazaţi” la Penitenciarul Bacău
Articolul următorDe Buna Vestire: Slujbă de Înviere cu participarea credincioșilor