Trei bărbați pe numele cărora instanțele de judecată au emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, au fost depistați de polițiști și urmează să plătească cu libertatea pentru faptele lor.

Ieri, 24 martie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Roman l-au prins pe bărbatul de 32 de ani, din Bâra, care, în septembrie 2017, lângă un magazin mixt din localitate, a atacat o femeie și a lovit-o cu pumnii, cu picioarele și cu o bâtă până a băgat-o în spital. Leziunile traumatice provocate femeii au necesitat 14-15 zile de îngrijiri medicale, fapt pentru care bărbatul a fost condamnat de Judecătoria Roman la un an de închisoare. Ieri, polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Tot ieri, 24 martie, polițiștii au depistat, în localitatea Pipirig, un bărbat de 32 de ani, care a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare pentru,  furt calificat, și un bărbat de 42 de ani, din Tarcău, care a fost condamnat la 8 luni de închisoare, pentru conducere  sub influența alcoolului. Ambii au fost conduşi la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepselor.

Angela Croitoru