0:00

Un bătăuş, un hoţ şi un şofer iresponsabil – „cazaţi” la Penitenciarul Bacău, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrei bărbați pe numele cărora instanțele de judecată au emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, au fost depistați de polițiști și urmează să plătească cu libertatea pentru faptele lor.

Ieri, 24 martie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Roman l-au prins pe bărbatul de 32 de ani, din Bâra, care, în septembrie 2017, lângă un magazin mixt din localitate, a atacat o femeie și a lovit-o cu pumnii, cu picioarele și cu o bâtă până a băgat-o în spital. Leziunile traumatice provocate femeii au necesitat 14-15 zile de îngrijiri medicale, fapt pentru care bărbatul a fost condamnat de Judecătoria Roman la un an de închisoare. Ieri, polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Tot ieri, 24 martie, polițiștii au depistat, în localitatea Pipirig, un bărbat de 32 de ani, care a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare pentru,  furt calificat, și un bărbat de 42 de ani, din Tarcău, care a fost condamnat la 8 luni de închisoare, pentru conducere  sub influența alcoolului. Ambii au fost conduşi la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepselor.

Angela Croitoru

Articolul precedent3 ofiţeri şi 12 agenţi avansaţi la excepţional de Ziua Poliţiei
Articolul următorApel disperat al primarului de Tazlău după ce un bărbat de 52 a murit acasă de Covid