apa si canalizareCompania Judeţeană Apa Serv continuă săptămâna în curs la fel cum a început-o: cu întreruperi ale furnizării de apă potabilă.

Dacă luni a fost rândul municipiului Piatra Neamţ să suporte „disconfortul”, miercuri, 11 noiembrie, revine la rând oraşul Târgu Neamţ, la suferinţa căruia se adaugă şi Bicazul.

În Bicaz este vorba de „lucrări de reparaţii”, la un an de la finalizarea proiectului “major”, iar sub Cetate chiar de proiectul “major”, intitulat: “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Neamţ”. Anunţurile Apa Serv:

”Compania Judeţeană APASERV SA, anunţă beneficiarii săi că, în vederea executării unor lucrări de reparaţii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, va întrerupe furnizarea apei potabile în ziua de MIERCURI, 11-11-2015, între orele 09:00 – 16:00, în oraşul Bicaz, astfel: Cartier Ciugi, Cartier Capşa, Bloc ANL – str. Piatra Corbului, Internat Liceu – str. Uzinei, Sediul Poliţiei Oraş Bicaz – str. Uzinei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi mulţumim  pentru înţelegere tuturor utilizatorilor serviciilor de apă şi de canalizare afectaţi de întreruperea furnizării apei potabile”.

”Compania Judeţeană APASERV SA anunţă întreruperea furnizării apei potabile, în ziua de MIERCURI, 11.11.2015, între orele 09:00 – 16:00, în oraşul Târgu Neamţ pe străzile: B.P.Haşdeu şi Eternităţii. În perioada respectivă se vor derula lucrări de cuplare a reţelei de apă de pe str. B.P.Haşdeu  în cadrul Proiectului Major «Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Neamţ», cod CCI Nr. 2009RO161PR016, număr de înregistrare în SMIS – CNSR 17765 – Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Mulţumim pentru înţelegere tuturor utilizatorilor serviciilor de apă şi de canalizare afectaţi de întreruperea furnizării apei potabile”. (ZCH NEWS)

Articolul precedentTrei premii de top pentru elevii de la ”Calistrat Hogaș”!
Articolul următorBilanţul deceselor a ajuns la 48: un tânăr a murit în Marea Britanie!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.