Un pacient internat la un spital din Marea Britanie a decedat marţi (10 noiembrie) dimineaţă. Pe lista celor care au pierdut lupta pentru viaţă se află acum 48 de nume.

Luni, 9 noiembrie, au murit jurnalista Teodora Maftei, care era internată la o clinică din Olanda şi un pacient internat la Spitalul de Arşi din Capitală. 71 de răniţi sunt în continuare internaţi în spitalele din ţară. În străinătate mai sunt internaţi 28 de răniţi: 8 în Anglia, 8 în Belgia, 6 în Olanda, 2 în Israel, 2 în Austria, unul în Norvegia şi unul din Germania. Potrivit unor surse medicale citate de Agerpres, pacientul decedat marţi dimineaţă fusese transferat la o unitate medicală din Birmingham.

Drama tinerilor care se zbat între viaţă şi moarte i-a moblizat şi pe românii din străinătate. Cei care locuiesc în Olanda, Norvegia, Israel şi Marea Britanie, acolo unde au ajuns mai mulţi răniţi, strâng bani pentru victime şi îşi pun casele la dispoziţia rudelor acestora. Verdictul medicilor legişti pentru cei scoşi fără viaţă din clubul Colectiv: pe lângă arsuri, erau intoxicaţi cu monoxid de carbon şi acid cianhidric. Ei fac investigaţii şi pentru alte otrăvuri. 20 dintre supravieţuitori au primit, luni, 9 noiembrie, antidotul pentru cianură. (ZCH NEWS; FOTO: Ovidiu MICSIK/Inquam Photos)

Articolul precedentApa Serv: Întreruperi de apă în Bicaz şi Târgu Neamţ
Articolul următorBienala Naţională de Artă Plastică „Lascăr Vorel”, ediţia a XIV-a
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.