Joi (1 martie) dimineață, primarul Romanului și deputatul Laurențiu Leoreanu s-au întâlnit cu reprezentanții asociațiilor de proprietari din oraș în scopul dezbaterii proiectului legii asociațiilor de proprietari. Întâlnirea a debutat printr-un gest inedit făcut de cei doi oameni politici, acela de a împărți flori în sală, odată cu urarea “O primăvară frumoasă”. Deputatul Leoreanu  înlocuia, din când în când, urarea cu “O iarnă mai blândă”…

În deschiderea întâlnirii primarul Lucian Micu i-a informat pe reprezentanții asociațiilor de proprietari că a demarat niște discuții cu conducerea Companiei Apa Vital din Iași, firmă cotată cam a treia din țară în domeniul alimentării cu apă și canalizării. A fost un nou prilej, pentru administratorii și președinții asociațiilor de proprietari, să-și manifeste nemulțumirile față de calitatea serviciilor asigurate de Compania județeană Apa Serv, de tarifele practicate de aceasta și de “aroganța cu care își tratează clienții”, cum spunea un administrator.

Primarul Micu a relatat câte ceva din prezentarea pe care doi dintre directorii Apa Vital au făcut-o în fața consilierilor locali, insistând pe soliditatea firmei, pe locul ei în țară, pe investițiile făcute până acum și mai ales pe prețul pachetului apă-canalizare mult mai mic decât cel practicat de compania județeană. Acestea fiind spuse, chiar dacă au fost și câțiva sceptici, curentul de opinie creat arată o dorință aproape entuziastă a romașcanilor de a renunța la serviciile Apa Serv, companie socotită de către romașcani singura vinovată de toate avariile la apă și de toate subsolurile de bloc inundate.

În partea a doua a întâlnirii, deputatul Leoreanu a discutat, pe articole, proiectul noii legi a asociațiilor de proprietari, proiect pentru care dânsul conduce un grup de lucru în Camera Deputaților. (D. AILINCĂI)

1 COMENTARIU

  1. Ceva timp in urma, prin CJ, actionarul majoritar la Apa Serv, se promitea micsorarea pretului la apa furnizata.
    Targul vorbeste ca se ,,lucreaza,, la cresterea pretului…..
    Daca se adevereste, asa ne trebuie daca sinecuristi ca tudorei, poeti de ocazie, au mana libera sa ne rezolve, ,,dragi nemteni,, .

Comments are closed.