pietricica turism

Un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din satul Mastacăn, comuna Borlești, a fost înjunghiat de trei ori, în seara de 1 martie, de fratele mai mare, în vârstă de 33 de ani. Chemat la ora 21.41, echipajul de ambulanță l-a găsit pe rănit în șoc traumatic, cu două plăgi înjunghiate în zona inghinală și una ”abdominală profundă, cu eviscerații”. În timp ce ambulanța a transportat rănitul la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, polițiștii au făcut ancheta.

Din primele informații, a reieșit că cei doi frați s-au luat la ceartă după ce au consumat alcool, iar mezinul a fost înjunghiat în curtea fratelui mai mare. ”În momentul de față se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe pe fondul unor violențe în familie, urmând ca, în funcție de constatările medicilor legiști, să se stabilească exact încadrarea juridică a faptei”, au declarat oficiali ai Poliției Neamț.

Tânărul a fost operat noaptea trecută, de medicii din secția Chirurgie a spitalului județean și transferat spre dimineață în ATI, cu stare stabilă, potrivit dr. Daniela Burghelea, directorul medical al spitalului. (C.I.)