Apa Serv anunţă beneficiarii săi că, în vederea efectuării unor operaţiuni specifice de mentenanţă la Rezervoare (spălare şi igienizare), va sista furnizarea apei potabile, în ziua de Miercuri, 14.11.2018, începând cu ora 09:00, în municipiul Piatra Neamţ, în zona aval de la Pârâul Cuiejdi, de la pod Spital și pod Piața Mare (cartierele: Mărăței, Gara Veche, 1 Mai, Speranța, Văleni, str. Tineretului şi Ştrandul Piatra Neamţ), în orașul Roznov, inclusiv satele Slobozia, Chintinici, comunele D-va Roșie, Săvinești și Zănești.
Furnizarea apei potabile se va relua în jurul orei 20:00, urmând ca, în funcţie de consum şi de amplasarea branşamentelor de apă, toate zonele afectate să beneficieze de serviciul de alimentare cu apă potabilă până cel târziu la orele 24:00.
Menţionăm că, în momentul reluării furnizării serviciului, este posibil ca în apa distribuită să fie antrenate depuneri din conducte, sub formă de săruri şi oxizi, fiind necesară o perioadă limitată de timp până la limpezire.

Nu va fi afectat Spitalul Județean din Piatra Neamț.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele Apa Serv fac tot posibilul pentru finalizarea lucrării într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii noştri pot suna la Dispeceratul Apa Serv care funcţionează non-stop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei la adresa www.apaserv.eu.

Articolul precedentLIGA ELITELOR Zi fastă pentru juniorii CSM Ceahlăul – dublă victorie
Articolul următorCorigențele se dau cu o săptămână mai devreme
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.