0:00

ANI: Romaşcanul Petrică Căpraru, declarat incompatibil! E acuzat că a făcut afaceri cu Primăria!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn consilier local din Roman a fost declarat incompatibil, joi, 14 aprilie, de către Agenţia Naţională de Integritate, se precizează într-un comunicat de presă al ANI.

Petrică Căpraru “s-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât, în perioada exercitării mandatului de consilier local, S.C. THEBA COMP S.R.L. (societate comercială la care persoana evaluată deține împreună cu soția sa, calitatea de asociat și funcția de administrator) a încheiat contracte comerciale de furnizare produse cu Primăria municipiului Roman, în temeiul cărora societatea comercială a încasat suma totală de 97.534,60 lei. Persoana evaluată a încălcat, astfel, dispozițiile art. 90 alin. (1) și (2) din Legea nr. 161/2003”, consideră ANI.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază: de a fi asistată sau reprezentată de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. (ZCH NEWS)

Articolul precedentGALERIE FOTO Jandarmeria Neamţ stă 3 zile cu porţile deschise
Articolul următorMega Mall din Piatra Neamț: au început lucrările! Galerie foto
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.