pietricica turism

Este sau nu nevoie de Mega Mall la Piatra-Neamț, este o întrebare la care se va putea răspunde doar în viitor. Cert este că astăzi, 14 aprilie 2016, terenul lăsat pentru multă vreme „pârloagă” a început să fie curățat de betoane, gunoaie și cașcarabete. Când va fi gata noua construcție? La mijlocul lunii februarie, primarul Dragoș Chitic se arăta bucuros de faptul că reprezentantii fondului de investiții NEPI își propun să inaugureze complexul până la sfârșitul acestui an. Rămâne de văzut. Deocamdată muncitorii au intrat la „arat” terenul. (M.T.)

3 COMENTARII

  1. Ffelicitari. Mai multe viitoare /posibile locuri de munca? Sau se intampla cum era si cu cresterea salariilor bugetarilor ? Azi e , maine nu mai e

  2. aceleasi locuri de munca …cei de la 1mai /GALERIA …se vor muta la noul mall…la puterea de cumparare ….si doar turism ptr tari de mana a-3-a …galeria va da faliment …la fel ca “realizarea” de langa piatza centrala …Forum mall ….adica se ia dintr-un buzunar …si se pune in altul!!! Atat !

  3. daca s-ar lasa din chirii, (nu un pic, ci mai mult), este loc sa traiasca toata lumea, chiar cu Piatra Neamt Shopping City , dar goana dupa catiguri cat mai mari au adus mall-ul de la piata unde este. daca patronii de la Galeria nu au inteles inca acest lucru, urmeaza ei la rand. si mall-ul de la piata poate fi resuscitat, dar este necesara eliberarea lui de catre institutiile care s-au aciuat pe acolo, readus in starea de mall , nu de ce este acuma si, cu niste chirii decente se poate ocupa mall-ul in totalitate.

Comments are closed.