Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat existența unei sume de bani nejustificate la un consilier al Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui.

Este vorba, conform ANI, de o diferenţă de 191.576,42 lei (aproximativ 43.343,08 euro) între averea dobândită și veniturile realizate în perioada 13 ianuarie 2003 – 31 decembrie 2010.

Acuzele se îndreaptă către Mihaela Ofelia Pais, consilier în cadrul Direcției de Sănătate Publică Vaslui, împreună cu soțul său, se precizează într-un comunicat de presă al ANI.

“Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Iași în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către PAIS OFELIA MIHAELA, împreună cu soțul său, în perioada 13 ianuarie 2003 – 31 decembrie 2010.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistată sau reprezentată de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

PAIS OFELIA MIHAELA a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere”, se mai precizează în comunicatul citat. (ZCH NEWS)