Consilierul local PDL, Maria Vrânceanu a informat legislativul târgnemțean că angajații de la Civitas, care se ocupă de parcările cu plată și care ar trebui să dea bon fiscal pentru toate amenzile aplicate odată cu blocarea roților, fac tocmai invers.

Maria Vrânceanu a povestit o situație adusă spre cunoaștere de către o rudă: „Domnule primar, stimați colegi, vreau să vă aduc la cunoștință o situație destul de urâtă cu angajații de la Civitas care se ocupă de parcările cu plată. O rudă de-a mea, dar și alți cetățeni mi s-au plâns că nu li s-au dat bon fiscal după ce au plătit amenda pentru deblocarea roților. De multe ori acești angajați cer șpagă pentru a debloca roțile unor mașini și nu mai oferă bon fiscal, în schimb nu cer 30 de lei cât e taxa de deblocare, ci doar 20 de lei”, a spus Maria Vrânceanu.

Primarul Daniel Harpa a confirmat faptul că și la urechile sale au ajuns aceste practici ale angajaților Civitas. „Am fost și eu informat de aceste practici și voi lua măsuri cu siguranță. Este inadmisibil. Voi sesiza și Poliția de acest aspect”, a spus edilul. Am încercat să-l contactăm telefonic pe Ionel Ungurianu, șeful Civitas, dar din păcate acesta nu a răspuns la telefon. (C.T.S.)