0:00

Angajări în Sănătate în Iaşi, Neamţ şi Suceava, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSpitalul Clinic de Boli Infecţioase „Sf. Parascheva” Iaşi organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a 8 posturi vacante: 4 posturi de asistenţi medicali medicină generală debutanţi; un post de asistent medical laborator debutant; un post de autopsier debutant; un post de economist, grad profesional debutant; un post de referent de specialitate, gradul profesional debutant.

Termenul limită de depunere a dosarelor a fost stabilit pe data de 31 ianuarie, la ora 16:00. Pe data de 8 februarie, la ora 11:00, va avea loc proba scrisă, iar pe data de 14 februarie, tot la ora 11:00, interviul.

Alte detalii, AICI.

***************

Angajări în Sănătate în Iaşi, Neamţ şi Suceava, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiŞi Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Neamț organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a postului vacant de consilier.

Proba scrisă a fost programată pe data de 17 februarie, la ora 10:00.

Interviul va avea loc pe data de 21 februarie, tot de la ora 10:00.

Cei interesaţi au detalii AICI.

***************

Angajări în Sănătate în Iaşi, Neamţ şi Suceava, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSpitalul Municipal „Sf. Dr. Cosma şi Damian” Rădăuţi (Suceava) organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a următoarelor posturi: un post de infirmieră studii generale, curs de infirmieră, 6 luni vechime în specialitate, Compartiment Diabet; un post de infirmieră, studii generale, 6 luni vechime în specialitate, în Secţia de Chirurgie, un post de infirmieră, studii generale, curs de infirmieră, 6 luni vechime în specialitate, în Secţia de Chirurgie, sală de operaţie; 3 posturi de infirmiere studii generale, curs de infirmieră, 6 luni vechime în specialitate, Secţia ATI; două posturi de infirmiere, studii generale, curs de infirmiere, 6 luni vechime în specialitate, Secţia Pediatrie; un post de infirmieră studii generale, curs de infirmieră, 6 luni vechime în specialitate, durată nedeterminată, Secţia Dermatologie.

Pe data de 10 februarie, de la ora 11:00, va avea loc proba scrisă, iar interviul a fost programat pe data de 13 februarie, de la ora 10.00.

Detalii pe larg AICI. (ZCH NEWS)

Articolul precedentPaşapoartele şi Permisele lucrează şi luni! Prefectura Neamţ nu!
Articolul următorPercheziţii la casa şi la firma unui patron, „marfă” confiscată
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.