0:00

Andrei Ignat și-a lansat candidatura pentru Primăria Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAndrei Ignat l-a lansat duminică, 10 aprilie, pe candidatul independent la Primăria Piatra Neamț – Andrei Ignat. Într-o sală plină, cel care aspiră la fotoliul de primar de Piatra Neamț a spus că a preferat să nu fie lansat de nici un politician, pentru că „absența unor politicieni demagogi, care ne-au mințit în ultimii 25 de ani, e chiar benefică”.

Printre cei care au vrut să vorbească despre candidatul Andrei Ignat s-au numărat tânăra Teodora Popovici, care a spus că vrea locuri de muncă în acest oraș, Iulian Crețu, care își dorește și dezvoltarea cartierelor mărginașe, nu numai a centrului orașului, și Mihai Darie, care ne-a anunțat că este timpul ca primăria să fie condusă și de un independent, pentru că s-a săturat de „politruci, care s-a văzut ce au făcut”.

Andrei Ignat ne-a asigurat, printre altele, că nu-și va face mama de rușine dacă va ieși primarul municipiului, bazându-se și pe trei dintre oamenii care îl vor susține și care sunt propuneri pentru consilierii locali ai urbei, din rândul independenților – Adrian Chitoșca, Codrin Șuba și Florin Florescu.

„Pentru că orașul ăsta moare sub ochii noștri, ai celor care îl iubim cu adevărat, ai celor care știm că orașul ăsta înseamnă, în primul rând, oamenii care trăiesc aici, trebuie să găsim curajul, hotărârea și puterea de muncă de a birui mașinăriile de partid ale chiticilor, harbujilor și ale altora. Și e mai simplu decât credeți. Pentru că ei fac o mare greșeală: în aroganța lor de politruci, ne subestimează. Ne iau de proști, ne consideră slabi. Le spun acum, permițându-mi să vorbesc în numele dv. și al miilor de pietreni care iubesc orașul: suntem mai deștepți, mai puternici, mai buni și mai mulți decât voi! Și vă vom da, pe 5 iunie, o lecție pe care o s-o țineți minte toată viața! Pe 5 iunie, ne vom lua orașul înapoi și îl vom gospodări pentru viitorul copiilor noștri!”, și-a încheiat Andrei Ignat discursul de candidat la Primăria Piatra Neamț.

Andreea AMARIEI

Articolul precedentPIATRA NEAMŢ: CSM Târgovişte (F) şi VM Zalău (M) au cucerit Cupa României
Articolul următorGALERIE FOTO FINALELE CUPEI ROMÂNIEI LA VOLEI – SPECTACOL TOTAL
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.