0:00

PIATRA NEAMŢ: CSM Târgovişte (F) şi VM Zalău (M) au cucerit Cupa României, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCSM Târgoviște a câștigat, în premieră, Cupa României la volei feminin, duminică, 10 aprilie, în Sala Polivalentă din Piatra Neamț.

Dâmboviţencele au învins în finală pe CSM București cu scorul de 3-0 (25-20, 26-24, 25-23).

Vicecampioana a avut reveniri spectaculoase în ultimele două seturi, echipa din Târgoviște fiind condusă în ultimul act cu 23-21, după care a reușit 4 puncte consecutive.

În semifinale, CSM Târgoviște a învins campioana Volei Blaj cu scorul de 3-2, după ce ardelencele au avut 2-0 la seturi. CSM București a dispus în semifinale de Medicina Târgu Mureș cu scorul de 3-1.

PIATRA NEAMŢ: CSM Târgovişte (F) şi VM Zalău (M) au cucerit Cupa României, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVM Zalău a cucerit Cupa României la volei masculin, tot duminică, 10 aprilie, la Piatra Neamț, după ce a învins în finală Știința Explorări Baia Mare cu scorul de 3-0 (25-21, 25-14, 25-20).

Echipa din Zalău era deținătoarea trofeului, după ce, în finala ediției 2015, a dispus cu 3-0 de Tomis Constanța.

În semifinale, VM Zalău a dispus cu 3-1 de Arcada Galaţi, iar Explorări Baia Mare a învins Universitatea Cluj cu 3-0. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentPNL deschide ușa pentru toți dezamăgiții din PSD Neamț
Articolul următorAndrei Ignat și-a lansat candidatura pentru Primăria Piatra Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.