0:00

Ana Maria Iuganu a participat la Gala Sportului Nemțean, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAna Maria Iuganu a participat la Gala Sportului Nemțean, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiProaspăt întoarsă din Suedia, unde a participat, în premieră, la un turneu final de Campionat European, handbalista Ana Maria Iuganu, de la CSM Roman, a participat, marţi, 20 decembrie, la Gala Sportului Nemțean. Ea a fost însoțită de profesorul Viorel Lazăr, antrenorul secund al echipei nemțene.

„Mă onorează premiul și-mi doresc în fiecare an să ajung aici. Asta dovedește că muncesc bine și sunt bucuroasă că am fost răsplătită pentru efortul depus”, a spus extrema stângă a naționalei.

România s-a clasat pe locul al cincilea la Europene, ratând prezența în semifinalele competiției.

„Este un loc bun, care ne dă speranțe pentru viitor. Viitorul sună bine pentru noi și s-a văzut asta și în Suedia”.

Ana Maria Iuganu nu are pauză deloc. Ea va juca miercuri (21 decembrie) și joi (22 decembrie) la competiția de pregătire de pe teren propriu „Cupa de iarnă”, la care Corona Brașov a anunțat în ultimul moment că nu mai vine. Așa că va fi un turneu în trei, alături de CSM Roman urmând a fi prezente Dunărea Brăila și Danubius Galați.

„Deja intru în pâine, avem turneu. Gata cu pauza. Vrem să vedem unde ne aflăm, pentru a aborda cum se cuvine meciurile oficiale rămase”, a mai adăugat sportiva descoperită de profesoara Eugenia Tăbuci de la LPS Roman. (Ana MOISE)

Articolul precedentACTUALIZARE INCENDIU devastator la DUMBRAVA ROȘIE!
Articolul următorAZI LA TÂRGUL DE CRĂCIUN
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.