Echipele din campionatele judeţene continuă, şi în acest week-end, seria partidelor amicale, pentru pregătirea noului sezon.

AMICALE Speranţa Răuceşti-Ştiinţa Miroslava şi Energia Pângăraţi-Vulturul Costişa, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Speranţa Răuceşti

După victoria de vinerea trecută cu echipa de Liga a III-a CSM Paşcani, Speranţa Răuceşti se confruntă astăzi, 10 august, în deplasare, cu proaspăt retrogradata din Liga a II-a, Ştiinţa Miroslava. Meciul începe la ora 18:00 şi poate fi urmărit live text pe pagina de Facebook a echipei nemţene. Aş dori un semicantonament cu tot cu familii, pentru socializare, care să includă şi meciuri amicale, în zona Harghitei”, a precizat antrenorul-jucător Daniel Zavate, pentru “Mesagerul de Neamţ”.

AMICALE Speranţa Răuceşti-Ştiinţa Miroslava şi Energia Pângăraţi-Vulturul Costişa, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Energia Pângăraţi-Vulturul Costişa, în ediţia trecută a Ligii a V-a

O partidă amicală va disputa şi Energia Pângăraţi, proaspăt înscrisă în Liga a IV-a, dar duminică, 12 august, de la ora 11:00, pe teren propriu. Adversara va fi Vulturul Costişa, „argintul” sezonului trecut în Liga a V-a, o echipă valoroasă, dar care nu se va înscrie, din păcate, în Liga a IV-a. Energia Pângăraţi va continua seria amicalelor şi duminică, 19 august, când va întâlni, tot pe terenul de la Stejaru, formaţia Arsenal Văleni. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Energia Pângăraţi)

Articolul precedentFermieri condamnați pentru afaceri penale cu subvenții APIA
Articolul următorACTUALIZARE MITINGUL DIASPOREI – 25.000 de participanţi * 100 de persoane au primit îngrijiri medicale
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.