0:00

Amical: Ceahlăul – Petrotub Roman: 1-1 (1-0), ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCeahlăul s-a “împiedicat” la Piatra Neamţ de Petrotub Roman în cel de-al doilea amical jucat în această iarnă, scorul la finalul partidei fiind egal: 1-1. Pietrenii au început din nou bine meciul şi au punctat prin juniorul Lupei, în minutul 7, acesta finalizând cu sânge rece o pasă data de Nedelcu. Oaspeţii au egalat în minutul 60, prin Alexandru, care a reluat cu capul în plasă o centrare venită în urma unei lovituri de colt.

În mare, s-a văzut din nou că puştii de la echipa de elită a juniorilor Ceahlăului au dus greul acestui amical disputat în compania unei formaţii situate în prima parte a clasamentului seriei I din Liga a III-a. Plasat în centrul defensivei, în locul lui Massela, fundaşul Cristian Ortega şi-a arătat limitele, el fiind pe punctul de a contribui la un gol al oaspeţilor încă din prima repriză. Ortega a trimis mingea la intercepţie de două ori într-un minut, dar Alexandru a ratat din situaţie de unu la unu cu portarul Barna. Apoi David Cerra a debutat la Ceahlăul în postura de fundaş dreapta, dar nu a impresionat. Întreaga linie defensivă a Ceahlăului a fost alcătuită în prima repriză de noii sosiţi în tabăra pietrenilor, dar cei care au lăsat o bună impresie au fost tot juniorii Lupei şi Nedelcu, care au fost trimişi de antrenorul Stefano Maccoppi în atacul Ceahlăului.

Mai mult, după pauză, la scorul de 1-1, nou intratul Mateiciuc a ratat cea ma mare ocazie de gol a Ceahlăului, acesta irosind o situaţie de unu la unu cu portarul advers în faţă.

Dar iată cele două distribuţii ale formaţiilor:

Ceahlăul: Barna – Cerra, Napoli, Ortega, Pantano – Baio – Călin, Pintilie, Margină – Lupei şi Nedelcu

După pauză au mai intrat: Chelaru – Drăghiceanu, Barb-Copoţ, Mitrofan, Antim, Amariei şi Mateiciuc.

Petrotub Roman: Hărăguţă – Lupuşoru, Marin, Rotaru, Măgirescu – Petrilă, Brăescu – Sofroni, Popa, Dutciuc – Alexandru

După pauză au mai jucat: Dornescu, Lucaci, Rotaru, Grigore, Acuculiţei, Samson, Damian şi Ţapu.

Miercuri, 3 februarie, de la ora 15.30, Ceahlăul joacă la Piatra Neamţ cu CFR Paşcani, iar sâmbătă, de la ora 12.00, tot la Piatra Neamţ, are programat un alt amical, cu Rapid CFR Suceava.

Mihai STOIAN

Articolul precedentPericolul inundațiilor bate la ușă. Vezi ce măsuri iau nemțenii
Articolul următorTâlhar „de Berlin” prins de poliţiştii nemţeni
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.