0:00

Tâlhar „de Berlin” prins de poliţiştii nemţeni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn tânăr de 26 de ani din comuna Alexandru cel Bun a fost ridicat de poliţişti din locuinţa sa, în ziua de 29 ianuarie 2016, şi escortat, cu mandat de aducere, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care l-a reţinut pentru 24 de ore.

Pe numele nemțeanului există emis un mandat de arestare european emis de către autorităţile judiciare din Germania”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. „În fapt, s-a reţinut că acesta, la data de 01.04.2015, aflându-se în Germania – Berlin, în jurul orelor 07.30, a pătruns în incinta unui magazin, de unde a sustras două geci în valoare de 880 euro. Acesta le-a introdus într-un rucsac pe care îl avea asupra sa și a părăsit magazinul fără a plăti lucrurile. În același timp, persoana în cauză a lovit cu pumnii paznicul, care a încercat să-l oprească pentru a recupera prejudiciul”.

Pentru că furtul a fost comis cu folosirea violenţei, fapta a fost încadrată drept „tâlhărie”, iar Curtea de Apel Bacău a confirmat mandatul european de arestare şi l-a încarcerat pe tâlhar, în vederea predării către autorităţile judiciare din Germania. În cazul în care va fi condamnat la închisoare, ceea ce este foarte posibil, tânărul va fi adus înapoi în ţară pentru ispăşirea pedepsei.

C.MIRCEA

Articolul precedentAmical: Ceahlăul – Petrotub Roman: 1-1 (1-0)
Articolul următorUn nou caz: O elevă de la „Cartianu” bătută pe holul şcolii.
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.