0:00

Amenzi şi confiscări în domeniul afacerilor cu material lemnos, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoliţiştii din judeţul Bacău au aplicat amenzi de 35.000 de lei şi au confiscat 107 mc material lemnos, în timpul unor controale, derulate în perioada 4-9 august, se menţionează într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

Ei au întocmit şi un dosar penal, pentru evaziune fiscală, în urma verificărilor efectuate la societăți comerciale din zonele Asău, Ghimeș Făget și Dărmănești. Valoarea totală a materialului lemnos confiscat este de 20.254 de lei.

“Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, faptă comisă de către reprezentanții a două societăți comerciale, la care au fost constatate neconcordanțe între raportările contabile, care pot reprezenta operațiuni fictive de către unul sau ambii parteneri sau neînregistrarea veniturilor realizate în urma operațiunilor comerciale efectuate”, potrivit comunicatului de presă citat. (ZCH NEWS)

Articolul precedentUn tractor cu baloți de paie a luat foc pe drum
Articolul următorPrimăria vrea să achiziţioneze troleibuze şi autobuze electrice sau hibride
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.