0:00

Am câştigat împreună!, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Doresc să transmit tuturor cetăţenilor mulţumiri pentru faptul că s-au prezentat, pe 9 decembrie, la urne pentru desemnarea parlamentarilor din cele două camere ale Parlamentului.

Mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în USL şi, mai mult, au avut încredere în mine pentru a-i reprezenta în Parlamentul României.

Mulţumesc conducerii locale şi judeţene a partidelor PSD, PNL, PC, UNPR , preşedinţilor de organizaţii, militanţilor şi simpatizanţilor USL. Mulţumesc echipei cu care am lucrat în campania electorală. Alături de această echipă extraordinară am reuşit să câştigăm!

Mulţumesc presei pentru profesionalismul şi imparţialitatea cu care a adus la cunoştinţa dumneavoastră evenimentele şi acţiunile noastre din campania electorală. Mulţumesc autorităţilor pentru modul în care au organizat şi vegheat procesul electoral.

Felicit toţi candidaţii USL pentru victoria obţinută! Sunt oameni cu caracter, cu experienţă, împreună cu care voi putea lucra şi voi putea realiza ceea ce ne-am propus pentru următorii 4 ani.

Asigur autorităţile publice locale şi judeţene, de întreaga mea disponibilitate şi colaborare, pentru dezvoltarea regiunii, atragerea de fonduri, atragerea de investitori, crearea de locuri de muncă, îmbunătăţirea condiţiilor din spitale şi şcoli, în general pentru toate proiectele cu adevărat necesare pentru comunitate. Asigur mediul economic de toată deschiderea pentru a găsi împreună soluţiile problemelor cu care se confruntă. Dumneavoastră, cetăţenii care aţi decis să vă reprezint, trebuie să ştiţi că vă voi fi în continuare alături şi voi participa activ la rezolvarea problemelor pe care le întâmpinaţi.

Suntem la final de an, un an dificil pentru majoritatea dintre noi, însă trebuie să privim înainte, să fim optimişti şi să ne implicăm fiecare pentru a schimba situaţia. Încă de acum doresc să vă urez Sărbători Fericite alături de cei dragi, un Crăciun cu lumină şi căldură în suflete şi un 2013 plin de realizări!

 Catalin Dragusanu

Articolul precedentPrimarul Ion Rotaru, dat în judecată pentru ”secretomanie”
Articolul următorPractici staliniste la o fundaţie culturală: Cum s-a desfiinţat revista “La Tazlău”