Alte şase module supraterane vor fi amplasate în mai multe zone din Târgu Neamţ. Acestea se vor alătura celor 36 de module supraterane amplasate la sfârşitul anului trecut.

Rossal Târgu Neamţ, împreună cu primăria creează condiţii civilizate cetăţenilor privind depunerea deşeurilor reziduale cât şi a celor reciclabile. În acelaşi timp, revenim cu un apel la cetăţeni să păstreze curăţenia în zonă şi să colecteze separat deşeurile, după care să le depună în aceste module conform inscripiţionării compartimentului, după cum urmează: sticlă, plastic şi metal, carton şi hârtie şi rezidual separat. Aducem la cunoştinţa cetăţenilor că există în Regulamentul de salubrizare al judeţului şi sancţiuni pentru cei care nu colectează şi nu depun deşeurile separat”, transmit cei de la Rossal Târgu Neamţ.

În această perioadă amplasăm 6 noi platforme de gunoi, un model care s-a dovedit eficient, atât în păstrarea curățeniei din oraș, cât și în creșterea gradului de colectare selectivă. Din redevenţa pe care o plăteşte Rossal către primărie să achiziţionăm mai multe module supraterane, care să fie montate în toate zonele oraşului. Această investiţie vine în sprijinul oraşului nostru, pe care sunt sigur că ni-l dorim cu toţii curat”, ne-a spus primarul Daniel Harpa.

Locațiile în care vor fi amplasate cele şase containere supraterane sunt:

  1. Str. Mărășești la intersecția cu str. Sf. Lazăr;
  2. Str. Cuza Vodă, în spatele Liceului „Vasile Conta”;
  3. B-dul M. Eminescu – zona pieței;
  4. B-dul M. Eminescu – Bl. F5 și F6;
  5. Str. Pictor Grigorescu – Bl G4/ 100;
  6. B-dul 22 Decembrie.
Articolul precedentUn șofer beat a ”împins” mașina unei tinere în două garduri
Articolul următorFOTO: Incendiu la un gater. Mai multe utilaje distruse
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.