Un bărbat de 43 de ani, din Piatra-Neamț, s-a ales cu dosar penal, în ziua de 14 iulie, pentru că nu s-a asigurat la o depășire și așa au aflat polițiștii cât era de beat. În jurul orei 16.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe strada Ștefan cel Mare s-a produs un accident rutier, soldat cu pagube materiale.

La fața locului s-a prezentat un echipaj de poliție care a constatat faptul că nu sunt victime omenești și s-a procedat la dirijarea traficului rutier, în vederea scoaterii celor două autoturisme de pe partea carosabilă”, a declarant agentul Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 43 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, pe direcția Primărie – Stadion, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de depășire, moment în care ar fi fost acroșat de un autoturism condus de o tânără de 20 de ani, care se angajase în depășirea acestuia”.

În urma impactului, autoturismul condus de tânără a ajuns în gardurile a două case. Ambii șoferi au fost conduțși la sediul poliției și testați. Tânăra nu consumase alcool, dar bărbatul avea o concetrație de….0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ca un șofer ”responsabil” ce este.

C.M.

 

Articolul precedent1 an și 10 luni de închisoare și mașina confiscată, pentru contrabandă cu țigări
Articolul următorAlte şase module supraterane la Târgu Neamţ