0:00

Alocațiile pentru copii se dublează, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 3 iunie, Camera Deputaților a votat pentru respingerea Ordonanței de Urgență 2/2020, care amâna dublarea alocațiilor copiilor până la data de 1 august. Au fost 209 deputați care au votat împotriva acestui normativ și 98 care s-au abținut. Proiectul de lege adoptat astăzi va merge la președintele României, spre promulgare. Dacă va fi adoptată, legea va intra în vigoare după publicarea în Monitorul Oficial.

Potrivit legii promulgate în luna ianuarie, alocația de stat pentru copii va crește, de la 150 lei în prezent, la 300 de lei. Alocația pentru copiii cu dizabilități se va dubla, ajungând la 600 de lei. (C.I.)

Articolul precedentÎn atenția firmelor: Nu mai este nevoie de deplasarea la Fisc pentru înregistrarea în Spațiul Privat Virtual
Articolul următorO tânără va sta un an în închisoare pentru „accidentul”, un tânăr aproape 6 ani pentru infracțiuni rutiere

3 COMENTARII

  1. Credeți mă că știu ce înseamnă fiecare leuț in plus pentru o familie cu copii și cu salarii minime pe economie dar în același timp mai știu că cei care nu au sunt chibzuiți și niciodată nu s ar imprumuta mai mult decât ii tine plapuma.Dragi români nu vă bucurați de darul făcut azi in Parlament de PSD și sateliții lui pentru că este un dar otrăvit.Ei nu se gândesc la binele nostru ci la interesele lor ,la voturi luate pe spatele deznădejdii noastre ,la locuri călduțe și bănoase ,la afaceri dubioase.Cred că vedeți și singuri care i situația economică în țară și în lume.Sa nu i lăsăm să ne distrugă iar când va veni vremea ieșiți la vot !

  2. lăsați, că și cu pnl/pdl e tot la fel, au dat pe toți jos din funcții și i-au pus pe ai lor

  3. Nici unul nici altul nu e bun.dar traiul nostru intr o tara in cate ni se opreste 43% din salariu pe taxe de care tu nu beneficiezi,mi se pare normal ca macar copii nostri sa ia ceva bani in plus.

Comentariile sunt închise.