alexandru rotaru nou 01

* şi Alin Antochi (UNPR) are o promisiune pentru europarlamentare, dar şi pentru un post de secretar de stat la justiţie

Conform celor de la pesurse.ro, romașcanul Alexandru Rotaru nu a prins niciun loc pentru alegerile europarlamentare de la finele lunii mai. Deși acesta a fost nominalizat verbal de președintele TSD Mihai Sturzu, se pare că nu a primit și un loc pe lista celor 17 membri deja stabiliți ca și candidați.

Totuși, conform site-ului menționat mai sus, pe listă se regăsesc actualul europarlamentar din Iași – Cătălin Ivan, soția premierului – Daciana Sârbu, Dan Nica, Corina Crețu și Claudia Țăpărdel – de la tineretul social-democrat. Partidul Conservator ar avea două locuri, din care unul este ocupat de Maria Grapini, iar UNPR are alte două locuri, din care doar unul este nominalizat prin prezența pe listă a lui Damian Drăghici.

Conform listei, locul 17 ar reveni unui alt membru TSD. O speranță pentru un loc pe lista de la europarlamentare o are și Alin Antochi, din partea UNPR, dar acestui i s-a propus și un loc de secretar de stat în cadrul Ministerului Justiției. UNPR ar mai avea, conform sursei, locul 15 pe listă, deocamdată neocupat, dar care, în principiu, nu este eligibil. (C. MATEI)

Articolul precedentAjutoarele sociale, suspendate la 31 martie pentru neplata impozitelor
Articolul următorMişcarea Populară se organizează