reclama autocenter

stoica stoicastoica

* ”Nu știu dacă domnul Gheorghe Ștefan va veni la Partidul Mișcarea Populară”, a declarat deputatul Mihaela Stoica

Partidul Mișcarea Populară, filiala Neamț a trecut la etapa de organizare și de atragere a noi membri dat fiind faptul că, pe data de 29 ianuarie, a fost înregistrat oficial, la nivel național, ca partid politic. Deocamdată conducerea de la Neamț a PMP se gândește strict la câștigarea de membri și mai puțin la funcții.

”Nu știu dacă dl. Gheorghe Ștefan va veni la Partidul Mișcarea Populară, trebuie să-l întrebați direct pe dumnealui. Eu m-aș bucura să ni se alăture, este un om de bază alături de care, de-a lungul anilor am făcut lucruri serioase și de calitate în Piatra Neamț. Cred că se vede acest lucru. În ceea ce o privește pe Elena Udrea, nu știu dacă va avea o funcție la filiala Neamț, important este că suntem doi parlamentari, femei. Deocamdată, PMP nu are treabă cu funcțiile, avem de organizat structuri, de câștigat membri și simpatizanți și un scor cât mai bun la europarlamentare. Nu ne gândim la funcții, toți parlamentarii acestui partid trebuie să promoveze partidul în toată țara. Doamne ferește să câștige PSD-ul alegerile! România condusă de PSD va deveni un stat feudal. Eu sunt convinsă că vor avea un candidat propriu, iar, în general, candidatul la prezidențiale este președintele partidului. Ce a făcut domnul Dragnea la referendum a fost doar un antrenament”, a declarat Mihaela Stoica, deputat PMP de Neamț.

În cadrul aceleiași conferințe au mai fost prezenți și Andrei Dina și Gabi Antoniu, membri în conducerea PMP Neamț. Aceștia au abordat subiecte la zi din politica dusă de guvernul Victor Ponta și s-au arătat nemulțumiți mai ales că s-au împlinit 3 ani de la înființarea USL.

”De când s-a înființat această uniune au avut loc nenumărate atacuri la statul de drept și la justiție”, a spus Gabi Antoniu, președinte PMP Roman.

”Acest Guvern este un guvern al promisiunilor care vrea să guverneze dar nu știe cum”, a adăugat Andrei Dina, reprezentant PMP.

Totodată, deputatul Mihaela Stoica, cea care este în fruntea Mișcării Populare de la Neamț încă de la înființare, a adus în discuție legile serviciilor sociale și demersul său către Ministerul Muncii pentru ca acestea să fie modificate.

”Am încercat să avem discuții cu cei din Ministerul Muncii și inclusiv cu ministrul Mariana Câmpeanu în ideea de a schimba filosofia serviciilor sociale din România. Am încercat să facem în așa fel încât să se renunțe la restricțiile privind asistenții maternali, mai exact să reușim ca aceștia să nu fie doar cei din direcțiile pentru protecția copilului. Beneficiile pentru copii ar fi mult mai mari, iar cheltuielile statului ar scădea. Doamna ministru părea că a înțeles în schimb a apărut un proiect, unde modificările cerute de noi nu sunt incluse, nu a înțeles nimic din ceea ce am încercat noi să-i explicăm. Și a mai apărut un proiect de lege în care pentru ONG-urile care sunt subvenționate de stat pentru servicii sociale pierd aceaste subvenții dacă își desfășoară activitatea în mediul urban. Pentru cine lucrează Ministerul Muncii dacă tu dai laoparte partenerul tău cel mai serios. În acest fel vor fi restricționate serviciile sociale pentru cel puțin 12.000 de persoane”, a mai precizat deputatul Mihaela Stoica.

De asemenea Mihaela Stoica a spus că în cel mult trei săptămâni va propune spre dezbatere mai multe modificări ce intenționează să le propună în vederea schimbării legii asistenței maternale.

Irina CĂLIN

Articolul precedentAlexandru Rotaru nu a prins loc la europarlamentare
Articolul următorMinisterul sănătății „taie” mandatele managerilor de spitale

6 COMENTARII

  1. Pai voi cat ati fost la guvernare in straiele PDL, cum ati condus tara si ce fel de stat era Romania?! Acum va-ti schimbat straiele si culoarea partidului, ati trecut cu mic cu mare din PDL la PMP si ia te uita cine vorbeste de etica, moralitate, spirit civic etc?!!! Sper, ca la alegerile ce se apropie, cat si la cele din 2016, sa obtineti un procent de format dintr-o cifra. Cred ca si 2% este prea mult pt niste lotrii politice ca voi! HAI PA!

  2. “persoana care semneaza JOJO , este precis o telespectatoare a lui Voiculescu si a Antenei 3. Sa-ti traiasca USL-ul, in veci !

  3. v-ati batut joc de PD .Ati pus in liste fel de fel de clienti numai s a va dea bani in alegeri.Ati facut PD-ISTI TOTI INTERLOPII …,SI ATI PRADUIT TARA CA NISTE FANARIOTI.ACUM CE VRETI, SA VA APUCATI IAR DE FURAT CE A MAI RAMAS NEFURAT??CATE AVERE ATI ADUNAT DIN POLITICA DOAMNA STOICA? RUSINE OARE AVETI??

  4. Vreti sa spuneti ca P.D.L. se reorganizeaza? Din pacate aroganta si dorinta de capatuiala a pedelistilor si atarnatorilor acestora a adus un monstru,numit U.S.L.,la 70%. P.M.P.sunteti aceeasi mizerie,ca si P.D.L., U.S.L.

  5. nu draga, sunt vecina lui Mihaela Stoica cea care a construit un bloc cu autorizatii smenuite si a lasat fara lumina zilei vreo doua blocuri, acolo unde te mananca mucegaiul! capisci? tu da esti o fosta pdl-ista care s-a mutat la pmp, un partid plin de personaje tim mihaela stoica! va doresc multe succesuri stimata duduie!

  6. Doamna Stoica stie tot orasul ca este o oportunista,nu a facut nimic concret pentru oamenii din Piatra Neamt,dar i-a mers cum se zice..a strans banuti sa aiba pentru toata viata..ma intreb oare Dumnezeu nu vede ca acesti infractori ne au adus la disperare?Trebuie sa fii cu doar un neuron sa mai votezi acest partid!

Comments are closed.