pescar salvatACTUALIZARE: Bărbatul scos de pompieri din canalul de pe Barajul Reconstrucţia este un tânăr cu vârsta aproximativă de 35 de ani, care se dusese la pescuit şi, cel mai probabil, a exagerat cu lichidele de încălzire. La plecare, el a reuşit să cadă în canalul, adânc de 4 metri şi destul de îngust, astfel că misiunea pompierilor n-a fost tocmai uşoară.

„La locul indicat s-au deplasat un ofiţer şi 10 subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Petrodava al judeţului Neamţ cu două autospeciale şi un autoturism de serviciu şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, constatând că bărbatul era conştient şi acuza dureri la piciorul drept”, a precizat lt. Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

“Militarii au scos în scurt timp persoana de la o adâncime de peste 4 metri, în ciuda faptului că dimensiunile canalului (o lăţime de aproximativ 70 de cm şi gura de acces de aproximativ 40 cm) au îngreunat misiunea. Bărbatul a fost preluat de echipajul SAJ şi transportat la spital”.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un bărbat a căzut într-un canal din zona barajului de la Reconstrucţia şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-l putea scoate.

„Era conştient, acuza dureri la piciorul drept, a fost predat echipajului de ambulanţă, care l-a transportat la spital pentru investigaţii medicale”, a declarat lt. Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ. Vom reveni cu detalii. (C. MIRCEA)

Articolul precedentRomanul a aderat la Convenţia Primarilor, pact cu scop ecologic
Articolul următorPrimăriţa de Gârcina trimisă în judecată de DNA
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.