Aseară, 28 martie, în jurul orei 21,00, pe fondul unui conflict spontan şi la băutură, o femeie de 41 de ani, din Piatra Neamţ şi-a înjunghiat partenerul cu un cuţit. Agresiunea s-a petrecut în locuinţa împărțită de cei doi. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Piatra Neamţ.

Alcool, scandal, o înjughiere și final fericit la …UPU Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Foto generic

“Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict izbucnit spontan, o femeie de 41 de ani l-ar fi agresat pe concubinul său cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se aflau în incinta locuinței din Piatra Neamț.  Cel în cauză a fost condus la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate, fiind constatat faptul că leziunile suferite nu au fost de natură a-i pune viața în pericol“, a declarat agent Georgiana Puşcaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru violenţă în familie, cazul fiind preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ.

Potrivit procurorului George Mugurel Darie, purtătorul de cuvânt al Parchetului, plaga înjughiată a fost superficială, în zona omoplatului stâng, bărbatul fiind pansat. Acesta a plecat de la spital către casă împreună cu femeia care l-a agresat.

“Într-adevăr, aseară, 28 martie, în jurul orei 20,50, prin apel la 112 a fost anunţată poliţia despre un conflict spontan izbucnit într-o familie din Piatra Neamţ şi despre faptul că un bărbat de 42 de ani a fost înjunghiat. Dat fiind faptul că este vorba despre o infracţiune de violenţă în familie, Parchetul nu se ocupă de caz decât în situaţia în care se depune o plângere în acest sens“, a precizat procurorul George Darie.

Angela Croitoru

Articolul precedentIncendiu devastator la Dămuc: 130 de ha afectate, supraveghere cu drona!
Articolul următorEuronest pierde în primă instanță procesul privind achiziția spitalului de la Lețcani. Prejudiciu: 64,9 milioane lei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.