pietricica turism

Comisia de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Neamţ a dictat sancţiuni pentru echipele din Oniceni, Horia şi Borca (juniori), în urma meciurilor din săptămâna 2-8 septembrie.

După partida de Liga a IV-a, Seria B, WST Oniceni-Victoria Horia, au primit suspendări de câte două etape şi amenzi de 200 de lei, atât antrenorul gazdelor, Dragoş Onofrei, cât şi instructorul sportiv al oaspeţilor, Constantin Leonte. De asemenea, “AS WST Oniceni se sancționează cu avertisment (Regulamentul Disciplinar, Articolul 12, lit. a coroborat cu Regulamentul Disciplinar, Articolul 15) și se amendează cu suma de 200 lei (ROAF AJF Neamț, Listă amenzi, pct. 52). Se atenționează echipa AS WST Oniceni că la următoarea abatere de acest gen sancțiunea va fi mai aspră”, precizează AJF Neamţ, într-un comunicat de presă.

O sancţiune foarte drastică s-a aplicat însă la juniori, în urma meciului Bradu Borca-Ozana Târgu Neamț. “Antrenorul echipei AS Bradu Borca, Ionuț Ursu – se suspendă 6 jocuri (Regulamentul Disciplinar, Articolul 54, pct. 1) și se amendează cu suma de 500 lei (ROAF AJF Neamț)”, potrivit aceleaşi surse. (M. CONSTANTINESCU)