agralim iasi 01În perioada 3-6 septembrie 2015 ABplus Events organizează la Ferma Ezăreni Târgul pentru Fermieri AGRALIM, într-un amplu parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iași.

AGRALIM înfățișează un oraş agricol cu amenajări pe o platformă expoziţională de 100.000 de mp, creat pentru a găzdui cele 150 de companii prezente: zeci de hale mobile expoziţionale, 6 zone de demonstraţii live ale utilajelor agricole, 5.000 de mp de loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole, peste 3 km de alei temporare, peste 800 de locuri de parcare pentru vizitatori.

Zilnic, la AGRALIM, târgul de tradiție din Regiunea de Nord – Est a României, vizitatorii vor avea acces la un amplu program de demonstrații agricole privind lucrarile solului, un adevărat spectacol de tehnică agrară, demonstrații cu mașini de erbicidare, demonstrații cu utilaje agricole de mici dimensiuni, drive test în poligon cu tractoare de până la 100 CP.

AGRALIM, eveniment cu participare internațională, dedicat fermierilor din regiunea de Nord-Est

La AGRALIM sunt prezente cu tehnică agrară și soluții complete pentru fermele vegetale și zootehnice un număr de 150 de companii din Italia, Germania, Olanda și Ungaria, Spania, Danemarca și SUA, reprezentate de producători sau dealeri autorizați. AGRALIM se bucură și în acest an de parteneriate directe și misiuni economice cu Republica Moldova și Ucraina, târgul fiind vizitat de delegații din cele două țări.

Loturi demonstrative de culturi agricole prezentate de unii dintre cei mai mari producători și furnizori de semințe

Alături de utilaje performante sunt prezentate, ca în fiecare an, loturi demonstrative de culturi agricole de porumb, floarea soarelui, soia și sorg realizate de unii dintre cei mai mari producători și furnizori de semințe: Biochem, Donau Saat, Pioneer, Saaten Union, Vemri House Organic și Procera.

Vizitatorii vor avea acces la ultimele noutăți și produse pentru o agricultură performantă și producții ridicate la hectar: tehnologii avansate pentru protecția plantelor, echipamente pentru cultivarea de legume și fructe, sisteme de irigații, sere, semințe și soluții pentru agricultura bio, scheme moderne de fertilizare a solului, soluții software pentru supraveghere aeriană culturi, sisteme GPS de autoghidaj, soluții de silozare, uscare și transport cereale.

DEMONSTRAȚII CU UTILAJE ȘI MAȘINI AGRICOLE, DRIVE TEST ÎN POLIGON:

agralim iasi 02În perioada 3-6 septembrie 2015 AGRALIM va avea un amplu program de demonstrații care permite fermierilor testarea în câmp a utilajelor, mașinilor și echipamentelor agricole prezente în expoziție: demonstrații pentru lucrările solului, demonstrații de erbicidare, demonstrații cu utilaje și echipamente de mici dimensiuni și drive test, realizate zilnic. Vizitatorii care dețin permis de conducere vor putea participa la sesiuni de drive-test în poligon cu tractoare de până la 100 CP, acestea fiind organizate zilnic de AGRITEHNICA, TITAN MACHINERY, IPSO și Agricola 96.

Demonstrații cu utilaje agricole privind lucrările solului sunt realizate în cadrul AGRALIM de Agritehnica, General Leasing,  IPSO, General Leasing, Titan Machinery, Agri Alianța, Lantec Industries. De asemenea, programul este completat prin demonstrații de erbicidare cu mașini pentru întreţinerea culturilor agricole de la Agritehnica, Agrifac Olanda și Agricola 96. Utilaje de mici dimensiuni, mașini și echipamente de la Javier Camara, Lantec Industries și Toyota vor putea fi văzute la demonstrațiile organizate zilnic la târgul AGRALIM.

Cea de-a VII-a ediție AGRALIM aduce în fața publicului următoarele noutăți:

agralim iasi 03SPECTACOLE DE TEHNICĂ AGRICOLĂ sunt realizate de producători de renume din Europa și SUA, prezenți cu următoarele mărci consacrate: John Deere, Kuhn, Manitou și Bednar FMT, Cat®, Fendt, Horsch, Valtra, Maschio Gaspardo, Case IH, Merlo, Lemken, Fella, Massey Ferguson, Laverda, Kverneland, Dieci și Mazzotti, Gregoire Besson, HE-VA, Monosem, Kuhn, Manip, Storti, Joskin, Gilibert, Hawe, Sulky,Tecnoma, Stoll si SIP, Horsch, Guttler, ș.a.

Agri Alianța prezintă la AGRALIM noua gamă de Minipluguri Ovlac destinate lucrului la adâncime redusă, iar FARM TECH va prezenta noile modele de încărcătoare articulate Schaeffer, de la 20CP la 157CP, pentru toate domeniile: agricol, silvic, construcții biogaz, domeniu public. Tractorul FASTRAC produs de JCB, va fi expus în premieră la AGRALIM de NHR AGROPARTNERS, importator autorizat pentru echipamente NEW HOLLAND din România. Cel mai nou utilaj Güttler de prelucrat solul, GreenManager, utilajul pentru viță de vie, va fi de asemenea prezentat fermierilor.

Din programul evenimentelor  AGRALIM ediția 2015, joi 3 septembrie: 12.00 – 14.00 – Deschidere Oficială a Târgului pentru Fermieri AGRALIM : Vizită Oficială a Platformei Expoziționale AGRALIM; 14.00-16.00 – Forumul Agricol al Regiunii de Nord – Est „Politici agricole pentru fermieri români“; ZILNIC, în perioada 3-6 septembrie 2015: expoziție de utilaje agricole și servicii pentru sectorul agribusiness, demonstrații în teren pentru utilaje agricole, conferințe și dezbateri de specialitate, prezentarea interactivă a loturilor demonstrative de culturi agricole; demonstrații privind lucrările solului; momente “Happy Hour” pentru vizitatori – premii acordate din oră în oră.

Conceptul celui mai mare eveniment agricol din Regiunea de Nord-Est, organizat în câmp, pe o suprafață de 10 hectare, a atras în 2014 peste 4500 de fermieri și specialiști. La ediția din 2015 sunt așteptați un număr de 10.000 de vizitatori.

Cele mai noi informații despre AGRALIM 2015 sunt disponibile pe site-ul www.expoagralim.ro. (ZCH NEWS)

Articolul precedentCanicula ţine până vineri în Bacău, Iaşi şi Vaslui
Articolul următorCercetaşii – flancaţi de jandarmi şi de câinele Rac GALERIE FOTO
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.