Potrivit conducerii societății Publiserv, care se ocupă cu drumurile din Piatra Neamț, în aceste zile se lucrează intens la finalizarea unor lucrări începute deja de ceva vreme, precum și la lucrări noi, primite pe bază de comandă de la Primărie, unde se adună toate doleanțele locuitorilor din oraș.

strada - foto primaria piatra neamtAstfel, se apropie de final lucrările de reabilitare a canalizării menajere de pe străzile Cârloman și Soarelui, cu tot cu componenta de asfaltare. Încep lucrările pentru reprofilare-refacere terasament pe str. Gheorghe Asachi, unde, de asemenea, finalul îl va reprezenta asfaltarea. Continuă lucrările de reabilitare pe Pârâul Sarata, unde se execută canalizarea pluvială, plus refacerea terasamentului și, în ultimă instanță, asfaltare, și tot la pluvială se lucrează pe Humăriei, unde, în prezent, se execută șanțul betonat și urmează reprofilare-refacere terasament și asfaltare.

Strict pe asfaltare, sunt în capul listei străzile Arcului (frezare plus asfaltare), Caraiman, Retezat și Plopului (asfaltare) și Cezar Bolliac (lucrări în continuare, terasament și asfaltare).

În paralel, echipele Publiserv execută reparații curente -plombări, ridicări capace la nivel, plus reparații la locurile de joacă din oraș și soluționarea cererilor primite de la asociațiile de proprietari, privind amplasarea și montarea de bănci.

Articolul precedentCu ochii pe cer: diseară, un superb fenomen astronomic!
Articolul următorInspectorul școlar general rămâne pe funcție până când i se permite
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.