0:00

Actualizare: Minora a fost identificată pe raza județului Buzău. Nu a fost victima vreunei infracțiuni, informează IPJ Neamț.

Știre inițială: Nistor Dumitrița Denisa, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliul familiei sale din municipiul Roman. Dispariția sa a fost anunțată după aproximativ 12 ore.

În dimineața zilei de 13 mai în jurul orei 9, Denisa ar fi părăsit domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.Știre actualizată. Adolescentă de 14 ani din Roman dată dispărută, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Semnalmente: înălțime – 1,60 cm, constituție atletică, păr blond – lung, ochi căprui. La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o geacă tip hanorac, de culoare neagră, pantaloni albaștri, fiind încălțată cu adidași de culoare albă iar în spate purta un rucsac de culoare neagră”, potrivit comunicatului transmis de IPJ Neamț.

Persoanele care dețin informații care ar putea contribui la găsirea Denisei sunt rugate să contacteze imediat Serviciul Unic de Urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Denisa POPA

Articolul precedentÎncepe procesul fostului președinte al Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu
Articolul următorMara Calista, deputat PNL: „15 octombrie va fi instituită ca Ziua Părinților de Îngeri”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.