0:00

Adolescentă agresată de pilot în timpul unui zbor de agrement făcut cadou de părinți, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO adolescentă în vârstă de 14 ani, din Bicaz, a trăit o experiență de coșmar în timpul unui zbor de agrement pe care părinții i-l făcuseră cadou de ziua ei. S-a întâmplat în week-end, numai că ceea ce ar fi trebuit să fie o aniversare ieșită din tipare s-a dovedit până la urmă un coșmar. Asta deoarece în timpul zborului de 30 de minute adolescenta a fost agresată de către pilotul în vârstă de 48 de ani.

Imediat după ce s-a desprins de la sol, de pe aerodromul de la Dumbrava Roșie, pilotul ar fi încercat să o mângâie pe picior pe minoră, apoi, la sute de metri înălțime, i-a dat casca jos în încercarea de a o săruta.

După terminarea zborului, minora le-a spus părinților ce i s-a întâmplat, moment în care mama și tatăl fetei l-au confruntat pe bărbat cu fiica lor. Se pare că pilotul nu a negat faptele, ci a susținut că ar fi fost înțeles greșit de adolescentă, căreia a vrut doar să îi ureze cele bune cu ocazia zilei de naștere. În urma acestui incident șocant părinții au sesizat organele de urmărire penală.

VIDEO: Dimitrie Mocanu, purtător de cuvânt IPJ Neamț

(G. S.)

Articolul precedentSalariul minim brut va crește la 3.700 de lei din vară
Articolul următorMoarte suspectă după o ceartă conjugală
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.