0:00

Moarte suspectă după o ceartă conjugală, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat în vârstă de 53 de ani, din Roman, a murit în condiții suspecte după o altercație verbală cu soția. S-a întâmplat marți 9 aprilie, în jurul orei 19:00, când anchetatorii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că, la etajul 4 al unui bloc din municipiu, a fost identificată o persoană decedată.

Cercetările au stabilit că bărbatul ar fi venit acasă în jurul orei 13:00, iar pe fondul consumului de alcool, acesta ar fi lovit ușa locuinței, adresând injurii soției. Urmare a stării de temere create, femeia nu i-ar fi permis accesul în imobil, iar în jurul orei 18:30 a observat, prin vizor, că bărbatul se află într-o poziție nefirească în dreptul ușii, fiind spânzurat de scara de acces din podul blocului.

Echipajul medical prezentat la fața locului a declarat decesul bărbatului. Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț în vederea efectuării necropsiei. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, conform IPJ Neamț.

(G. S.)

Articolul precedentAdolescentă agresată de pilot în timpul unui zbor de agrement făcut cadou de părinți
Articolul următorAccident cu trei victime la Cordun
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.