0:00

Acuze post-divorţ la fostul USL, ZCH NEWS - sursa ta de informații

* Ursărescu: „Cele trei victime au fost puse sub presiune și au fost amenințate cu nefinanțarea unor proiecte”
* Arsene: „Eu nu şantajez primari, primarii vin la noi spunând că vor să continue proiectul USL”

Președintele PNL Neamț, deputatul Dorin Ursărescu, acuză PSD de șantaj și opinează că primarii care au părăsit barca PNL și au plecat la social-democraţi sunt doar niște victime.

”Cele trei victime au fost puse sub presiune și au fost amenințate cu nefinanțarea unor proiecte. Când s-a format USL am înfierat împreună această practică oribilă, și anume alocarea preferențială a fondurilor. Colegii de la PSD au uitat definitiv ce au promis. Au făcut pact cu Băsescu și au încurajat aceste blaturi în teritoriu între PDL și PSD. Este un vodevil, de 25 de ani încoace, îmbrăcat când în haină roșie, când în haină portocalie. Câteodată se împreunează, câteodată se ceartă. Ceea ce se întâmplă azi, mai ales exodul de primari, este de fapt o înțelegere și face parte din blatul dintre PDL și PSD. PNL are șansa de a scăpa țara de FSN și șansa de a da un președinte corect, loial, rupt complet de sistem și de aceea suntem loviți din toate părțile. Metodele folosite de ei acum sunt cele folosite în anii 90. Trofeele, primarii au fost sensibilizați cu alocarea de fonduri pe ordonanța 28. În Neamț sunt 83 de proiecte pe ordonața 28, iar 53 dintre acestea au fost aduse personal de mine în mandatul Helvig, neținând cont de culoarea politică a primarilor, iar parte dintre ele acum sunt deja realizate. Îmi aduc aminte că domnul Arsene se ruga de mine să prind cât mai multe proiecte pentru zona Târgu Neamț. Este cu atât mai josnic să încerce să șantajeze primarii cu ordonanța 28. Nu mă așteptam să coboare nivelul politic atât de jos”, a spus Dorin Ursărescu.

Acuze post-divorţ la fostul USL, ZCH NEWS - sursa ta de informații

„Preşedintele Ursărescu bate câmpii. Asta dovedeşte că preşedintele PNL Neamţ este un preşedinte slab. Eu nu şantajez primari, primarii vin la noi spunând că vor să continue proiectul USL”, a replicat Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ. (I. CĂLIN)

Articolul precedentCopiii de la „Elena Doamna” s-au jucat de-a incendiul
Articolul următorModele de teste pentru Evaluările naţionale

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.