Acuzații de corupție la Dobreni. Percheziții la Primărie și la locuința primăriței, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCinci percheziții au avut loc pe 4 iulie în localitatea Dobreni. Vizate de ancheta ce urmărește încheierea unor contracte de achiziție publică au fost și locuința primăriței de Dobreni, Vasilica Crețu dar și sediul Primăriei.

La data de 4 iulie a.c., ofițerii de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Neamț, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, au pus în executare un număr de cinci mandate de percheziție domiciliară într-o cauză penală care vizează încheierea și derularea unor contracte de achiziție publică de către o unitate administrativ teritorială, în perioada 2022-2023.

Astfel, perchezițiile s-au desfășurat la domiciliile unor persoane fizice, la sediul unei persoane juridice și la sediul unei primării, într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de luare de mită, dare de mită, abuz în serviciu și delapidare”, anunță DGA.

Totul a plecat de la ancheta deschisă în urmă cu două luni la Primăria Poiana Teiului în care se aduceau acuzații de constituire de grup infracțional organizat, fals, uz de fals, abuz în serviciu, dare de mită, luare de mită și altele (amănunte aici).

(G.S.)

Articolul precedentO femeie a murit într-un incendiu la Farcașa
Articolul următorAccident cu patru victime între care doi minori
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.