***** ACTUALIZARE: Astăzi, 16 august, la orele prânzului, pompierii militari au găsit cadavrul bărbatului, care avea 45 de ani, și l-au scos la mal.

Urmează ca trupul neînsuflețit să fie transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii certe a cauzei morții.

***** ȘTIRE INIȚIALĂ:

Un bărbat, trecut de 40 de ani, este căutat de pompieri în Lacul Izvorul Muntelui, după ce fiica lui a sunat la 112, în această seară, 15 august. Fata a spus că tatăl ei s-a dus să recupereze o minge din apă şi n-a mai ieşit la mal. La intervenţie, în localitatea Chiriţeni, au plecat pompierii militari, cu două bărci, şi o ambulanţă.

LATER EDIT: La lăsarea întunericului, căutările au fost sistate. Vor fi reluate mâine dimineață.

Articolul precedentAJF Neamţ ia în calcul două serii de Liga a IV-a, cu toate echipele existente
Articolul următorAi primit o amenda pentru neplata taxei de pod? Iata ce trebuie sa faci!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Aceste cautari sunt inutile sau in cel mai bun caz sunt doar pentru imaginea institutiei si justificarea unor posturi. Daca nu esti acolo , la fata locului sa-l salvezi pe cel innecat degeaba vii dupa o ora sa cauti ce? Corpul e deja pe fund la 30-40m si o sa iasa singur in 3-4 zile.
    Practic de cand s-a infiintat formatia de scafandri la ISU Neamt acestia au gasit cadavre numai la suprafata . E bine ca s-a actionat cu barci cu ambulanta si ca exista dar …….ineficienta lor este mai mult decat nula.

Comments are closed.