Actualizare: Magistratul de la Judecătoria Piatra-Neamț, care a soluționat propunerea de arestare formulată de Parchet, a luat în calcul și scandalurile făcute de bărbat.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, având ca obiect luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul JIPA DAN IOAN. Dispune arestarea preventivă a inculpatului JIPA DAN IOAN, aflat în stare de reţinere în CRAP -IPJ Neamţ, cercetat în dosarul nr. 2239/P/2018 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ sub aspectul săvârşirii următoarelor infracţiuni: – o infracţiune de violare de domiciliu în formă continuată (2 acte materiale); – o infracţiune de violenţă în familie – persoană vătămată Jipa Elena Cătălina; – două infracţiuni de lovire sau alte violenţe – persoane vătămate Coşniţă Maria şi Coşniţă Elena Mădălina; – o infracţiune de distrugere, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 03.06.2018 şi până la data 02.07.2018, inclusiv. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru procuror”, a decis instanța. (C.M.)

***********

Ştire iniţială: Un bărbat de 40 de ani, din Borleşti, va fi prezentat instanţei astăzi, 3 iunie, cu propunerea de arestare preventivă, pentru distrugere prin incendiere.

La data de 2 iunie, orele 01:45, polițiștii Secției Poliție Rurală Borleşti au fost sesizaţi de un bărbat de 31 de ani, din Borleşti, despre faptul că la locuinţa sa a avut loc un incendiu”, a declarat agentul şef adjunct Robert Costân, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. “Din primele cercetări efectuate, s-a constatat că în jurul orelor 01,30 bărbatul a ieşit din casă şi a observat că mobilierul aflat pe terasă ardea”.

Proprietarul casei a reuşit să stingă singur incendiul, dar le-a spus poliţiştilor că se afla într-o stare conflictuală cu un cumnat de-al său, care locuieşte în aceeaşi comună. Din cercetările efectuate a rezultat că acel cumnat a incendiat mobila. Drept urmare, el a fost reţinut în ziua de 2 iunie, iar astăzi va fi dus la arestare. (C.M.)

Articolul precedentL4 CSM Ceahlăul-Cimentul nu s-a jucat * Victoria-Bradu 0-0
Articolul următor4.000 doze de vaccin hepatitic B pentru maternitățile din Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.