Duminică, 3 iunie, a avut loc ultima etapă a play-off-ului Ligii a IV-a. Deşi runda se anunţa extrem de tensionată, din cauza diferenţei de un punct dintre CSM Ceahlăul şi Bradu Borca, s-a dovedit a fi până la urmă doar un banal eveniment de week-end.

La Piatra Neamţ, formaţia din Bicaz nu a reuşit să aducă decât 8 jucători, după cum ne-a precizat antrenorul Cristian Luca, astfel că meciul CSM Ceahlăul-Cimentul nu s-a mai disputat. Urmează ca AJF Neamţ să ia o decizie, cel mai probabil fiind vorba de un nou 3-0 la „masa verde” pentru CSM Ceahlăul, care câştigă campionatul judeţean şi se califica pentru barajul de promovare în Liga a III-a.

La Ion Creangă, partida Victoria Horia-Bradu Borca s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, echipa lui Bogdan Găucan onorându-şi promisiunea de a da totul pe teren, chiar şi prin rezultat.

Terenul central al stadionului Ceahlăul menajat pentru baraj

Barajul de promovare se va disputa pe 16 iunie, ora 18:00, turul (reprezentanta judeţului Neamţ va juca în deplasare cu cea a judeţului Iaşi), și pe 23 iunie, ora 17:30, returul. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: R. VASILIUS – Bradu Borca)

Articolul precedentȘtire actualizată: Un bărbat s-a aruncat în fântână la Gherăești
Articolul următorACTUALIZARE Reţinut pentru incendierea mobilei cumnatului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.