0:00

ACTUALIZARE Mascaţii caută un individ care şi-a înjunghiat soţia şi socrii, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Soţia agresorului, o femeie de 41 de ani, a fost transferată la Spitalul Judeţean şi băgată, imediat în sala de operaţie. Avea multiple plăgi, cea mai gravă fiind în zona epigastrică, unde a rămas cuţitul. Tatăl ei era încă în investigaţii, la ora 19,30. Şi el avea multiple plăgi înjunghiate în zona toracică şi abdominală, dar şi la un picior. Mama femeii urma să fie transferată, direct de la Tîrgu Neamţ, la o clinică de chirurgie toracică din Iaşi.

Individul care şi-a măcelărit familia se numeşte Răducu Bălțătescu şi este din Filioara. Este tatăl unei fete de 18 ani şi al unui băiat mai mic. Din cauza geloziei bolnave, soţia lui şi-a luat copiii şi a plecat la părinţi. Ieri, el s-a dus la socri, la Agapia, a făcut scandal, iar oamenii au chemat poliţia. Astăzi a fost chemat la postul de poliţie din Agapia şi i s-a pus în vedere să-şi vadă de treabă. După ce-a ieşit de la poliţie, a băut prin câteva baruri şi s-a dus iar la socri. N-a ţinut cont de faptul că este onomastica socrului, a făcut din nou scandal şi s-a năpustit asupra tuturor. Nevasta a fost ultima înjunghiată, de aceea a rămas cu cuţitul în piept.

Știre inițială: Mai multe echipaje de poliţie şi mascaţii de la Serviciul de Acţiuni Speciale caută un bărbat de 43 de ani, din Agapia, care a fugit de acasă după ce şi-a înjunghiat soţia şi socrii. Femeia şi părinţii acesteia au fost transportaţi la spital. Între timp, agresorul, cunoscut ca scandalagiu şi sancţionat de mai multe ori din acest motiv, a dispărut. Vom reveni cu detalii.

Articolul precedentTârgu-Neamţ: Containere incendiate din neglijenţă
Articolul următorACTUALIZARE Spitalul Județean: Prima prelevare de organe din acest an
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.