ACTUALIZARE: Potrivit portalului Duminica pe tarla, Politehnica Iaşi a depăşit Bradu Borca cu scorul de 7-1. Singurul gol al alb-verzilor a fost înscris de Ionuţ Gavril. Bradu Borca nu a avut rezerve, astfel că la oaspeţi a jucat şi Andrei Sin, alături de Marius Onofraş. La meci a fost prezentă multă lume bună: fostul antrenor de la Borca, Florin Pintilii, preşedintele Ciprian Jigane şi primarul Ovidiu Niţă. (M.C.)

*******
ŞTIRE INIŢIALĂ: Vicecampioana judeţului Neamţ şi lidera la zi la finalul toamnei fotbalistice, formaţia Bradu Borca, îşi încearcă forţele sâmbătă, 17 noiembrie, cu echipa de Liga I, Politehnica Iaşi. Meciul se dispută la această oră, pe zăpadă.

ACTUALIZARE L4 Politehnica Iaşi-Bradu Borca 7-1, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Dacă celelalte competitoare intră în vacanţă noi continuăm sâmbătă, 17 noiembrie, cu un amical de lux cu echipa de Liga l, Politehnica Iaşi, pe terenul acesteia. În acest amical vom testa nişte jucători care sunt interesaţi să vină la noi din primăvară, de la CSM Roman, echipă care s-a retras din Liga a lll-a. Cu siguranţă, o să mai facem 3-4 transferuri, vor şi pleca câţiva jucători, dar, în principal, o să rămânem aceiaşi echipă şi pentru retur”, a declarat Ciprian Jigane, preşedintele formaţiei Bradu Borca, pentru ediţia de joi, 15 noiembrie, a „Mesagerului de Neamţ”. Concluzii la finalul toamnei fotbalistice în Liga a IV-a Neamţ puteţi lectura AICI. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: DUMINICA PE TARLA)

Articolul precedentContribuabilii mijlocii s-au întors la Fiscul județean
Articolul următorBogdan Gavrilescu despre proiectele PMP la nivel local
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.