pietricica turism

Un incendiu s-a produs în această dimineață într-o garsonieră de la parterul unei vile din anexa Văleni, municipiul Piatra-Neamț.

Două mașini de pompieri  și un echipaj SMURD au ajuns la solicitare, iar una din autospeciale s-a întors la bază. Din primele informații, se pare că locatarul a turnat benzină dintr-un recipient în altul și în momentul când o altă persoană a aprins aragazul, a izbucnit incendiul. O femeie a suferit arsuri și a fost transportată cu ambulanța la spital. În garsonieră erau și copii. Poliția dar și o echipă a furnizorului de gaz sunt la fața locului.

Femeia, în vârstă de 50 de ani, are arsuri la o mână și la un picior. „Nu sunt arsuri grave, urmează să fie văzută de medicul chirurg”, ne-a declarat dr. Cristina Iacob Atănăsoaie, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț. Vom reveni.

Actualizare: A doua victimă a incendiului a fost transportată la spital cu un autoturism, până la sosirea forțelor de intervenție. Au ars doar bunurile din bucătărie, potrivit ISU Neamț.

(C.I.)

1 COMENTARIU

 1. Intrebari de bun simt :
  – De ce in acest cartier cu 50 de vile , 200 de apartamente (garsoniere) , NU exzista :
  – Hidrant de suprafata ,
  – Pichet PSI tip I echipat minimal ,
  – Pichet PSI tip II complet echipat,
  – Stingator cu CO2 tip G2 ,
  – etc
  Acest cartier are AVIZ ISU ?
  In caz de o CALAMITATE , INCENDIU , etc , Domane fereste va raspunde cineva !?

Comments are closed.