reclama autocenter

Actualizare 2: Viitura a ajuns și se pare că are suficientă forță să rupă podul de gheață exsitent, fără să provoace inundații.

ACTUALIZARE: Ana Ancuţa, primar Poiana Teiului: „Vine un val de ghețari de la Vatra Dornei, care au o lungime de circa 4-5 kilometri. Monitorizăm, suntem pe poziții, ne așteptăm la ce este mai rău. Acum, Dumnezeu știe. Eu preconizez că într-o oră și jumătate valul de ghețari va ajunge la Poiana Teiului”. (M.T.)

************

ŞTIRE INIŢIALĂ: În această seară (6 februarie), la ora 19:50, ISU Neamţ a introdus semnalul “alarmă la dezastre”, ca urmare a fenomenului de zăpor, în comunele Borca, Farcaşa şi Poiana Teiului. Decizia a fost luată mai mult preventiv, în ideea ca locuitorii din cele trei comune să fie pregătiţi pentru ce este mai rău, mai ales după inundaţiile produse în judeţele Maramureş şi Suceava.

De altfel, cei de la ISU Suceava au detonat toată ziua şi, ca urmare, aglomerări impresionante de gheţuri vin în jos pe râul Bistriţa. Deja 6 gospodării din zonă au fost evacuate. Oarecum paradoxal, ultima avertizare emisă de INHGA este de la ora 15:45 şi nu vizează cursuri de apă din Neamţ sau Suceava. (ZCH NEWS)

Articolul precedentLuni, 6 februarie, noi proteste la Piatra Neamț
Articolul următorACTUALIZARE: Percheziții ale Direcției Generale Anticorupție în Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

Comments are closed.