reclama autocenter
foto: Știri pe surse

ACTUALIZARE:Toate perchezițiile sunt domiciliare și vizează persoane fizice, fără calitate specială, care, prin falsificarea unor documente, au întocmit dosare de pensionare fictivă”, a declarat comisar-șef de poliție Sarmizia Fetcu, purtătorul de cuvânt al DGA.

Foarte probabil, este vizat și un funcționar din cadrul Casei Județene de Pensii Neamț”. După finalizarea cercetărilor, se va stabili cu exactitate și prejudiciul creat. (C.M.)

****

ȘTIRE INIȚIALĂ: ”Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciile Judeţene Anticorupţie Neamț și Gorj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, ca urmare a desfășurării unui complex de măsuri procedural-operative, efectuează astăzi, 7 februarie a.c., 6 percheziţii domiciliare pe raza județelor Neamț și Gorj, într-o cauză penală ce vizează săvârșirea unor infracțiuni de corupție și de fals în înscrisuri sub semnătură privată. 
Acțiunea beneficiază de sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice. Totodată, la documentarea cauzei și-au adus aportul ofițerii Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul IGPR”, anunță Biroul de Informare DGA. (ZCH News)

Articolul precedentACTUALIZARE Alarmă la dezastre pe Valea Muntelui! Vin gheţuri dinspre judeţul Suceava!
Articolul următorNemţean reţinut pe Aeroportul Bacău
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.